Share on Pinterest
There are no images.
Share with your friends


Submit

Outplacement

Ik ga graag in gesprek met werkgevers die medewerkers moeten ontslaan en die hun medewerkers als ambassadeur van hun organisatie willen laten vertrekken. Dat klinkt misschien raar, maar ook een vertrek van een medewerker kan op een goede manier. Als je medewerkers voorbereidt op de komende sollicitatietijd, hen helpt met het verwerken van hun verdriet en boosheid en hun zelfvertrouwen en vitaliteit weer op het goede niveau krijgt, dan gaan ze toch anders weg. Dan praten ze beter over hun ex-werkgever, jouw organisatie.

Re-integratie 2e spoor

Verzuim van een medewerker heeft een impact op werkgever én medewerker. En aan dat verzuim zijn ook nog eens allerlei regels verbonden. Zo ben je als werkgever verplicht om een medewerker te helpen een andere arbeidsplek te vinden als hij of zij binnen jouw organisatie niet meer aan de slag kan. Met een persoonlijke aanpak, korte communicatielijnen en een duidelijke wijze van ondersteuning zoek ik samen met medewerker en werkgever de kortste weg naar die andere baan.

Samenwerkingspartners

Ik werk graag samen met partners uit verschillende disciplines om voor jouw organisatie een passende, persoonlijke aanpak te bieden. Dat kan variëren van een cv-workshop, een LinkedIn-workshop tot een langduriger, meer omvattend traject.

 

Partijen waar ik graag mee samenwerk:

 

 

 

Gratis ebook

schrijf je nu in en ontvang
gratis het e-book en
mijn Tips en Trucs
 Ik hou zelf ook niet van spam
en ben dus zuinig op jouw gegevens.