Share on Pinterest
There are no images.
Share with your friends


Submit

Recruiters ontvangen tegenwoordig zoveel reacties dat ze in een paar seconden een oordeel moeten vellen: op de stapel “interessant” of de stapel “afschrijven”. Natuurlijk wil jij op de eerste stapel belanden, maar wat heb je daar nu precies voor nodig?

Er zijn stapels boeken over geschreven, hele websites aan gewijd en vele blogs over gepubliceerd: het curriculum vitae. Letterlijk betekent het levensloop. Maar moet dan ook alles uit je hele leven er op staan? De tips buitelen over elkaar heen en spreken elkaar soms zelfs tegen. Zie jij door de bomen het bos inmiddels niet meer? Heb jij een cv dat goed in elkaar steekt, maar wil je toch nog graag een professionele blik er over?

Vraag dan nu de cv-check aan

Met de cv-check krijg je een professionele kijk op je cv. Je krijgt bovendien aanwijzingen om je cv nóg beter te maken. En met die tips kun je meteen zelf aan de slag.

Als je liever samen met mij aan de slag gaat en samen je cv helemaal opnieuw opstelt, dan heb je meer aan de individuele “Jouw cv-sessie”.

Wat kun je verwachten van de cv check?

– Je stuurt mij je cv per mail toe en daarbij vermeld je op welke banen jij solliciteert

– Ik kijk naar je cv en noteer concrete tips en aanwijzingen. Ik let op:

  • inhoud & structuur
  • taal
  • lay-out

– Meestal eerder, maar uiterlijk binnen 48 uur krijg jij van mij antwoord met daarbij tips en ideeën die jouw cv nog beter maken

Voor wie?

De cv-check is bedoeld voor jou als je:

> al een cv hebt
> tips wilt om jouw cv zelf te verbeteren
> snel wilt schakelen

Wat levert de cv-check jou op?

Binnen 48 uur heb je concrete tips voor je cv van een professional waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt.

Waarom vraag je een cv-check aan Nicole?

Ik heb gedurende de tijd dat ik werkzaam was binnen P&O/HR ontelbaar veel cv’s gezien en gelezen. En ook sinds ik zelfstandig coach ben heb ik veel cv’s onder ogen gekregen. Ik weet welke lettertypes niet werken, hoe je je werkverleden wél op 2 pagina’s krijgt, welke persoonsgegevens niet op je cv hoeven en welke wel. En nog veel meer! Die kennis deel ik graag met jou op een praktische wijze, zodat jij direct voordeel hebt van mijn kennis.

Jouw investering

Jouw investering bedraagt € 47,- inclusief btw.

Wil jij ook een cv-check?

Weet jij of je cv al helemaal klaar is om die nieuwe baan te veroveren? Wil jij nu snel concrete tips en handvatten om je cv nog beter te maken? Meld je dan nu aan.

 

 

Gratis ebook

schrijf je nu in en ontvang
gratis het e-book en
mijn Tips en Trucs
 Ik hou zelf ook niet van spam
en ben dus zuinig op jouw gegevens.