Share on Pinterest
There are no images.
Share with your friends


Submit

Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van gegevens zoals weergegeven op deze website.

Ik aanvaard ook geen aansprakelijkheid voor enige schade die voortvloeit uit of op welke manier dan ook verband houdt met het gebruik van www.nicolekroesen.nl, het gebruik van informatie die je op de website hebt gevonden of de tijdelijke onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen.Ik houd mij het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Ik ben niet verantwoordelijk voor pagina’s van anderen waarnaar verwezen wordt.

De prijzen op deze website zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor ondernemers/werkgevers.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of garanties worden ontleend. De resultaten van de diensten op de website van Nicole Kroesen zullen van persoon tot persoon verschillen. In het algemeen krijg je uit een dienst/traject net zoveel als dat je er zelf in stopt; het is jouw taak om doelen te stellen en daaraan te werken en mijn taak om jou te helpen deze doelen te bereiken.

 

COPYRIGHTS

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ‘Nicole Kroesen’ informatie en/of tekst van deze website te kopiëren, te verspreiden, te publiceren en/of te wijzigen.

Heb je vragen over de website of een gedeelte daarvan, neem dan contact op.

 

 

Gratis ebook

schrijf je nu in en ontvang
gratis het e-book en
mijn Tips en Trucs
 Ik hou zelf ook niet van spam
en ben dus zuinig op jouw gegevens.