Share on Pinterest
There are no images.
Share with your friends


Submit

Heb jij een prima cv? Een keurige weergave van je opleidingen? En van je werkervaring? En word je toch niet uitgenodigd voor de banen die jou perfect passen? Of heb je inmiddels zoveel tips gekregen dat je niet meer weet waar je moet beginnen?

Meld je dan aan voor deze intensieve 1-op-1 cv sessie

Deze individuele sessie van circa 2 uur gaan we helemaal besteden aan jouw cv. We nemen jouw huidige cv als uitgangspunt. Jij praat, ik stel vragen en ik vertaal jouw antwoorden naar een professioneel cv. Een cv dat past bij jou als persoon, bij jou als toekomstig werknemer.

Voor wie?

Deze cv-sessie is bedoeld voor jou als je je herkent in het volgende:
> Een cv van maximaal 2 A4? Daar kan mijn werkervaring nooit allemaal op.
> Elke sollicitatie een ander cv? Maar ik blijf toch dezelfde persoon en wat ik gedaan heb toch ook?
> Hoe zorg ik er dan voor dat mijn cv bovenop de stapel terecht komt?
> Kijkt een recruiter maar 6 seconden? Hoe kan die nou in die tijd een goed beeld van mij krijgen?
> Ik weet prima wat ik kan en wil, maar ik krijg dat blijkbaar niet zo goed op papier

Je cv is je persoonlijke verkoopbrochure

Je hebt al zoveel tips over je cv gelezen of gekregen dat je je cv al heel vaak hebt aangepast. Alleen spreken de tips elkaar soms tegen en welke moet je dan volgen? Wel of geen foto? En welk lettertype nou ook alweer wel en niet? “Curriculum Vitae” betekent letterlijk “levensloop”, maar betekent dat dan ook dat alles op je cv moet?

Het eerste dat een recruiter, selecteur of potentiële werkgever van je ziet is je cv. Vaak kijken ze pas naar je brief als ze in je cv voldoende herkenningspunten zien. Daarom is het belangrijk dat jouw cv er meteen uitspringt. Maar wel op de goede manier. Zodat de ander direct kan zien waar jouw sterke punten liggen. Want ook jij hebt sterke, unieke punten. Alleen zijn ze voor jou waarschijnlijk zo gewoon dat je er zelf te gemakkelijk over denkt.

Ik help je om die unieke, sterke punten wel zichtbaar te krijgen en op de juiste manier op papier te zetten. En ik help je ook om alles wat niet op je cv hoeft er af te halen.

Hoe ziet zo’n cv-sessie er uit?

Je stuurt mij tevoren je huidige cv, zodat ik die kan bestuderen.
Je werkervaring is een uitgangspunt, maar ook je opleiding en wat je allemaal nog meer doet en gedaan hebt. Ik stel jou vragen, vragen en nog meer vragen. En jij vertelt. Jouw antwoorden vertaal ik, samen met jou, naar een nieuw basis-cv waarin jouw unieke punten naar voren komen.

Wat levert zo’n sessie jou op?

> Een kort en bondig cv waarmee je jezelf in 15 seconden neerzet
> Een cv dat opvalt in een stapel met andere sollicitanten
> Handvatten hoe je voor een sollicitatie je cv kunt aanpassen
> Een profieltekst/pitch waarmee je anderen kunt helpen om jou te helpen
> En: heel veel sollicitatietips!

Waarom met Nicole?

Ik ben ook werkloos geweest en ik kwam er achter dat het cv wat ik vroeger gebruikte om te solliciteren niet meer genoeg was. Het moest anders. Ik heb talloze versies van mijn cv en ik laat jou zien hoe mijn cv zich ontwikkelde. En met dat nieuwe cv steeg ook mijn percentage uitnodigingen. En dat gun ik jou ook.

Maar ik heb ook aan de andere kant van de tafel gezeten. Ik heb talloze selectiegesprekken gevoerd en honderden cv’s gezien. Ik weet waar (toekomstige) werkgevers op letten.

Jouw investering

Jouw investering bedraagt € 227,- inclusief btw.

Wil je nu echt werk maken van je cv?

Wil jij een modern, maar vooral krachtig cv waarin jouw unieke toegevoegde waarde naar voren komt en waar je trots op bent? Vul dan je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken en te kijken hoe jij en ik samen je cv kunnen verbeteren.

 

 

Gratis ebook

schrijf je nu in en ontvang
gratis het e-book en
mijn Tips en Trucs
 Ik hou zelf ook niet van spam
en ben dus zuinig op jouw gegevens.