Share on Pinterest
There are no images.
Share with your friends


Submit

Er iets wat aan je knaagt. Er zit je iets dwars. Je twijfelt misschien aan jezelf, aan je vaardigheden, aan je kennis. Of je wordt bijvoorbeeld – terwijl je wel op sollicitatiegesprekken komt – telkens om dezelfde reden afgewezen.

Wil je daar eens over praten? Wil je graag verder gaan in plaats van dit telkens opnieuw in je hoofd te herkauwen?

Sollicitant zijn, werk zoeken, is best een eenzaam bestaan. Het is hard werken met niet altijd evenveel resultaat. En dan kan het goed zijn om de kennis en de kijk van een ander, een expert, te benutten. Een expert die met andere ogen naar jou en je sollicitatie-activiteiten kijkt: wat kan er anders of beter?

Vraag dan nu een Er-zit-mij-wat-dwars-gesprek aan

Een één-op-één gesprek om door te prikken en aan te pakken wat jou dwars zit. En als het echt nodig is, dan kunnen we daar in overleg natuurlijk altijd een extra sessie achteraan plannen. Maar meestal is één gesprek genoeg.

Voor wie?

Een Er-zit-mij-wat-dwars-gesprek is bedoeld voor jou als je
> het gevoel hebt dat je het allemaal best goed aanpakt, maar dan nét niet helemaal
> er graag van af wilt dat je telkens om dezelfde reden afgewezen wordt bij een sollicitatiegesprek
> het vertrouwen in jezelf een beetje bent kwijtgeraakt of dreigt kwijt te raken

Hoe ziet een zo’n gesprek er uit?

Afhankelijk van jouw vraag kan ik je tevoren een intakeformulier sturen, ook kan ik je vragen je cv of je sollicitatiebrieven mee te nemen. En vervolgens gaan we aan de slag!

Gedurende 60 minuten bespreken we jouw knelpunt(en) en wat je kunt doen om dat aan te pakken. Aan het eind van deze sessie, die zowel live als via Skype kan plaatsvinden en zelfs ’s avonds gepland kan worden, heb je weer voldoende én concrete handvatten om zelf aan de slag te kunnen gaan.

Wat levert het jou op?

> Je weet weer waar je voor staat, waar je blij van wordt
> Met concrete handvatten weet je welke stappen je kunt zetten
> Je zelfvertrouwen heeft een oppepper gehad
Kortom, je kunt er weer helemaal tegenaan!

Waarom met Nicole?

Ik ben zelf ook werkzoekend geweest en ik weet dat je daar knap onzeker van kunt worden. Ik vroeg me soms af of ik het nog wel zou kunnen, of mijn kennis bijvoorbeeld inmiddels niet waardeloos was geworden.

Maar tegelijkertijd weet ik ook dat je je eigen gedachten tot onvoorstelbare grootte kan opblazen en dat dat in werkelijkheid allemaal zo erg niet is. En ik weet ook dat een ander – veel makkelijker dan jijzelf – die gedachten weer tot normale proporties kan terugbrengen.

Jouw investering

Jouw investering bedraagt € 97,- inclusief BTW.

Wil jij graag “Er-zit-mij-wat-dwars-gesprek”?

Ben jij toe aan een 1-op-1 gesprek om jouw obstakels onder de loep te nemen? Wil jij weer vol vertrouwen de volgende stap(pen) zetten? Vraag dan nu jouw gesprek aan.

 

 

Gratis ebook

schrijf je nu in en ontvang
gratis het e-book en
mijn Tips en Trucs
 Ik hou zelf ook niet van spam
en ben dus zuinig op jouw gegevens.