Share on Pinterest
Share with your friends


Submit

Nicole kroesen zelfstandig en financieel onafhankelijk

In het najaar van 2012 verloor ik mijn baan. En na het aanmelden bij het UWV poetste ik mijn cv op, haalde – zoals zovelen – mijn Linkedin-profiel uit de mottenballen en ging op zoek naar een nieuwe baan. In hetzelfde vakgebied.

Al gauw ontdekte ik dat het solliciteren in de vijf jaar dat ik niet gesolliciteerd had toch wel wat veranderd was. Dus ik vulde mijn Linkedin-profiel verder en paste mijn cv en mijn brieven aan. De uitnodigingen kwamen wel, maar het werken als HR functionaris in dienst bij een organisatie paste niet meer zo goed bij mij.

Wat ik wel heel leuk vond – en ook deed tijdens mijn periode van werkzoekend zijn – was anderen helpen met het aanpassen van hun cv, met het zoeken naar een passende nieuwe functie als de oude niet meer paste. Ik gaf in die periode ook mijn eerste workshop (inclusief klotsende oksels) over het cv. Ik zeg altijd dat ik niks heb met netwerken maar wel heel goed kan koffiedrinken en dat deed ik dan ook vaak. En opeens was het heel logisch dat ik voor mezelf zou beginnen. Als sollicitatiecoach, om anderen te helpen in hun zoektocht naar werk. Dus dat doe ik dan ook sinds begin 2014.

Uit mijn tijd als HR functionaris (mijn arbeidsverleden kun je vinden op mijn Linkedin-profiel) neem ik een berg ervaring mee van de andere kant van de tafel, als werkzoekende heb ik in dezelfde stoel gezeten als jij. En als loopbaancoach verbind ik die twee kanten met elkaar.

Met mijn zoon, dochter en 4 katten woon ik in een “huisje met een tuintje”. Ik ben dol op koken en lekker eten, een enorme koffiefanaat en ik bouw graag op mijn intuïtie. Ik ben direct in mijn aanpak, hou niet van eindeloos uitproberen en “laten we er nog eens over praten”. Denk je dat ik met mijn aanpak bij jou past, neem dan contact met me op!

 

 

Nicole kroesen

Bewaren

 

 

Gratis ebook

schrijf je nu in en ontvang
gratis het e-book en
mijn Tips en Trucs
 Ik hou zelf ook niet van spam
en ben dus zuinig op jouw gegevens.