Share on Pinterest
There are no images.
Share with your friends


Submit

Weet je dat netwerken steeds belangrijker worden bij het vinden van een nieuwe baan? En weet je dat LinkedIn één van de meest gebruikte virtuele sociale netwerken is? Een netwerk van professionals. Waar nog steeds heel veel vacatures en opdrachten rondgaan. Waar die personen zitten die “de vacatures hebben”. En daar moet jij dus ook zijn!

LinkedIn is bij uitstek een netwerk van professionals, hier worden geen vakantiefoto’s gedeeld. Met LinkedIn kun je eenvoudig je professionele netwerk managen. Je kunt je hele netwerk in één keer op de hoogte brengen van professionele veranderingen. En ook van professionele wensen. Het gaat er om wie jij kent, maar net zo goed wie jou kent.

Een goed profiel is daarbij belangrijk, want je nodigt mensen uit om met je te Linken op basis van jouw profiel. Met een goed profiel besluiten mensen, die voor jou van belang kunnen zijn, eerder om je uitnodiging aan te nemen. En zelfs je zoekresultaat in Google wordt beïnvloed door LinkedIn.

LinkedIn is niet alleen je online cv, je kunt via LinkedIn solliciteren en gebruik maken van je netwerk (en het netwerk van je netwerk). Interessant toch? Maar hoe krijg jij nou een LinkedIn profiel dat er uit springt?

Intensieve 1-op-1 LinkedIn-sessie

Deze individuele sessie van circa 2 uur gaan we helemaal besteden aan jouw LinkedIn-profiel. We beginnen bij het begin (en dat kan het aanmaken van een LinkedIn-profiel zijn). Samen gaan we aan de hand van jouw arbeidsverleden, jouw opleiding en vooral jouw wensen op de arbeidsmarkt een professioneel LinkedIn-profiel opstellen.

Voor wie?

Deze sessie is bedoeld voor jou als je je herkent in het volgende:
> Ik hoor telkens dat er zoveel vacatures op LinkedIn gedeeld worden, maar ik zie ze nooit.
> Natuurlijk heb ik wel een profiel op LinkedIn, maar mijn profiel stelt niet zoveel voor.
> Ik weet niet zo goed hoe ik moet netwerken op LinkedIn.
> Heeft het eigenlijk wel zin om lid te worden van al die groepen? En welke groepen kies ik dan, want ik wil niet wanhopig overkomen.

Je Linkedin is je digitale online cv

Daar waar je met je cv nog wel eens wat kunt toeschrijven naar een functie die eigenlijk buiten je normale zoekpatroon valt, is dat met LinkedIn niet te doen. Want wanneer kijkt de ene recruiter op je profiel en wanneer de andere? Belangrijk is dus dat je weet wat je wilt bereiken, want je profiel draagt daaraan bij. Als je dat nog niet weet, is het ongelooflijk moeilijk om een krachtig profiel te maken, want welke zoektermen moeten er nou in staan? Wat zijn goede groepen om deel van uit te maken en welke kun je links laten liggen? Wat voor soort updates plaats je?

Als je nog niet weet wat je zoekt, ga dat dan eerst uitzoeken (of boek een of meer gesprekken met mij om daarachter te komen).

Wat levert zo’n sessie jou op?

> Je hebt een professioneel profiel
> Het belang van je netwerk is je duidelijk en je weet hoe je dat netwerk uit kunt breiden
> Je weet wat je met updates kunt doen.
> Je hebt je instellingen op de juiste manier ingesteld.
> En: heel veel sollicitatietips!

Waarom met Nicole?

Ik ben ook werkloos geweest, meerdere keren zelfs, en ik kwam er achter dat solliciteren tegenwoordig anders gaat dan voorheen. Je moet zo snel mogelijk op de hoogte zijn van een vacature, want tegen de tijd dat een werkgever gaat adverteren reageren er zoveel anderen dat er altijd wel iemand is die een streepje op te voor heeft. En hoe kom je er dan achter dat er ergens een vacature ontstaat? Juist, via je netwerk.

Jouw investering

Jouw investering bedraagt € 227,- inclusief btw.

Wil je nu echt werk maken van je LinkedIn-profiel?

Als professional kun je eigenlijk niet meer zonder een krachtig LinkedIn-profiel. Of je nu werkzoekend of ZZP-er bent, je bent allemaal zelf verantwoordelijk voor de volgende stap in je carrière.

Als jij toe bent aan een beter LinkedIn-profiel, waarmee je wél gevonden wordt voor opdrachten en/of vacatures, meld je dan nu aan.

 

 

Gratis ebook

schrijf je nu in en ontvang
gratis het e-book en
mijn Tips en Trucs
 Ik hou zelf ook niet van spam
en ben dus zuinig op jouw gegevens.