Share on Pinterest
There are no images.
Share with your friends


Submit

Ik wil jou heel hartelijk danken voor jouw ondersteuning die ik mocht ontvangen en jij ben uiteindelijk degene geweest die mij een zetje in de goede richting heeft gegeven. De rest ging vanzelf wat mij betreft.

Agnes van Dam

 

Nicole weet op een nuchtere en heldere wijze positief kritisch te zijn, dit geeft een verfrissend inzicht in je eigen situatie. Met haar kennis en ervaring doet ze suggesties die verbetering kunnen brengen. Nicole heeft een no-nonsense aanpak en is een prettige gesprekspartner.
Ik kan Nicole aan een ieder aanbevelen!

Bart D.

 

Tijdens mijn gesprek over mijn sollicitaties, en over mijn gesprekken, want vaak op gesprek ondanks mijn leeftijd of juist dankzij 😉 (56), gaf Nicole helder weer dat ik mezelf niet nadrukkelijk moet verkopen, niet zo heel erg bijdehand zijn en dus een meer afwachtende houding aan te nemen. Ik kan nogal eens aanwezig zijn en dat leverde allerlei negatieve aannames op. Bovendien raadde zij mij aan niet op alles wat voorbij kwam te reageren: “Kijk echt goed of dat bedrijf wel bij je past.” Dit was voor mij een eye-opener. Nicole is trouwens een fijne, ervaren, gespreks- en sparringpartner. Ga bij haar te rade! Mij beviel het goed.

Karin van der Beek

 

Ik vind het leuk dat je ook dingen vertelt over je eigen proces van werkloos zijn. Dat helpt me enorm!

M.H.

 

Nicole heeft mij, toen ik vastliep in mijn eigen denkproces over welke kant ik met mijn professionele leven op wilde, door middel van praktische opdrachten, nuttige tips en een flinke dosis mensenkennis uit een vicieuze cirkel getrokken. Een luisterend oor en prikkelende vragen – waarbij ik me niet kon verschuilen – gecombineerd met humor en gelardeerd met levenservaring. Kreeg ik pasklare antwoorden? Nee, ik moest het – terecht – zelf doen, maar ze nam het roer wel even van me over als ik het denken moe was. Heb ik mijn einddoel al bereikt? Ook dat nog niet, maar dankzij haar heb ik wel een voorzichtige koers richting mijn bestemming kunnen uitstippelen en heb ik weer perspectief. Nu is het aan mij, maar Nicole is in dit proces een zeer waardevolle gids geweest. En bovendien een heel leuk mens!

Thialda

 

De sterke kant van de workshop vond ik jou. Jij gaf punten aan welke we beter wel/niet in je cv kunt zetten, maar je gaf toch ook aan dat de beslissing geheel bij ons zelf ligt. De indeling, het gebruik van plaatjes, kleur, lijnen etc. Je kon duidelijk merken dat jij er veel verstand van hebt en dat je ook echt het beste met ons voor hebt om een opvallende CV te maken. Je spreekt duidelijke, begrijpelijke taal.

Stephanie van Marwijk

 

Ik wil je graag even een compliment geven voor de cv training van gistermiddag bij WerkCafé Live in Rotterdam.
Jouw training zat vol goede tips over hoe je nu een cv maakt en zodanig vorm geeft dat alles er op staat en een aantrekkelijke uitstraling heeft. Het was voor mij als snel duidelijk dat je al vaker met dit bijltje had gehakt. De tijd is voorbij gevlogen en volgens mij had er nog gemakkelijk een uur aan vast geplakt kunnen worden. Iedereen stond op en verliet de ruimte terwijl ik nog volop aantekeningen aan het maken was.
Ik ga mijn aantekeningen verder uitwerken en verwerken in mijn cv.

CB

 

Nicole heeft mijn Curriculum Vitae nagekeken en overzichtelijker gemaakt. Ik vond het lastig om meer dan twintig jaar werkervaring op twee A4-tjes weer te geven. Ze heeft als eerste een profielschets toegevoegd met de belangrijkste competenties. Dat was voor mij een echte eye-opener! En ook voor anderen, want ik werd meteen uitgenodigd voor een gesprek.
Haar expertise op het gebied van recruitment en HR heb ik regelmatig ingezet voor workshops voor DeBroekriem. Nicole is een prettig iemand om mee samen te werken.

Pauline Hendriks

 

Nadat ik haar mijn cv toe gemaild had, kreeg ik de volgende dag een mail terug met op en aanmerkingen. Ik heb ontzettend veel aan haar tips gehad en deze heb ik ook gelijk aangepast.
Er werd al gelijk positief gereageerd op mijn cv. Met mijn nieuwe cv en de tips die ik van Nicole heb gehad, durf ik zonder te aarzelen mijn cv te sturen.

Des Pilage

 

Ben jij enthousiast over de samenwerking met mij? En mag ik jou als referentie gebruiken om anderen te laten zien wat ik voor ze kan betekenen? Dan zou ik het leuk vinden als je hier een referentie voor me schrijft.

Alvast mijn hartelijke dank!

 

 

Gratis ebook

schrijf je nu in en ontvang
gratis het e-book en
mijn Tips en Trucs
 Ik hou zelf ook niet van spam
en ben dus zuinig op jouw gegevens.