Share on Pinterest
Share with your friends


Submit

Soms wil je gewoon van de ene baan in een soortgelijke baan, maar dan bij een andere werkgever terecht komen. Maar soms wil je ook iets anders. Je weet dat je niet langer wilt werken in het soort werk waar je zat (of zit), maar je hebt geen idee wat. Je weet dat het gaat om het combineren van je talenten, je kennis en je werkervaring, opleiding en voorkeuren, maar je hebt geen idee waar te beginnen.

Dan is de Talenten Motivatie Analyse, kortweg de TMA, een mooi instrument wat je daarbij kan helpen. Met de TMA wordt via een online tool in kaart gebracht wat jouw talenten zijn, maar ook wat goed of juist minder goed bij je past. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor de loopbaanstap waar je nu voor staat maar ook voor de eventuele stappen daarna. En dat alles op een positieve manier.

Voor wie?

De TMA is voor jou bedoeld als je je herkent in het volgende:

– je weet dat je dat wat je nu doet of deed niet meer wilt doen
– je hebt geen idee wat je dan wel wil gaan doen
– je hebt bijna last van “keuzestress”, teveel mogelijkheden waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet

Hoe verloopt dit traject?

Stap 1

Je ontvangt van mij een uitnodiging om de TMA in te vullen. De TMA bestaat uit stellingen en gedragsvoorbeelden waarbij jij moet kiezen wat het beste bij jou past. Het invullen van de TMA doe je gewoon thuis vanaf je computer en kost je ongeveer een uur.

Stap 2

Vervolgens ontvang je van mij de uitgebreide rapportage per mail. In de rapportage staat de omschrijving van jouw persoonlijkheid en jouw talenten, je kwaliteiten en valkuilen, wat je ideale werkomgeving en voorkeur in management is, maar ook suggesties voor ontwikkeling en je leer- en ontwikkelstijl.

Stap 3

In een gesprek op mijn kantoor in Leidschendam bespreken we de uitkomsten van de rapportage. Vervolgens ga jij aan de slag met een concreet plan van aanpak om de baan die bij je past te vinden.

Stap 4

In het tweede gesprek kijken we samen nog eens kritisch opbouwend naar jouw plan van aanpak.

Wat levert het TMA traject jou op?

Na afloop van het TMA traject weet jij wat jouw volgende loopbaanstap is. Je hebt inzicht gekregen in jouw eigen talenten en hebt bovendien een concreet plan om aan de slag te gaan.

Jouw investering

Jouw investering voor het TMA traject, bestaande uit de TMA analyse, de uitgebreide rapportage en 2 gesprekken met mij bedraagt € 895 incl. btw.

 

TMA-traject starten