Share on Pinterest
There are no images.
Share with your friends


Submit

De tijd dat je een handgeschreven sollicitatiebrief stuurde op geschept papier ligt achter ons. En dankzij alle beschikbare communicatiemiddelen zijn er ook veel nieuwe mogelijkheden. Een van die mogelijkheden is de videosollicitatie. Voor veel mensen is dat een grote stap want niet iedereen is er aan gewend om zichzelf op bewegend beeld te zien en vooral te horen. Maar wel een stap waarmee je laat zien dat je écht interesse hebt in die functie. En je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken, nietwaar?

En natuurlijk kun je zelf een videosollicitatie opnemen met je smartphone, maar dan loop je de kans dat je filmpje het nét niet helemaal is. Dat het nét niet professioneel genoeg is. En dat dus je eerste indruk er nét naast schiet. Daarom werk ik samen met Esther van der Lecq voor het opnemen van het filmpje.

Videosollicitatie

Gedurende deze sessie van 2½ uur gaan we volop aan de slag met jouw videosollicitatie. Aan de hand van jouw kennis en ervaring én de beoogde functie maken we samen een tekst waar jij je prettig bij voelt. En daar maken we vervolgens een perfecte videopresentatie van.

Voor wie?

Deze sessie is voor jou bedoeld als jij je herkent in het volgende:
> ik wil dolgraag die baan, maar word nu telkens niet uitgenodigd
> mijn brief en cv vallen niet genoeg op in de stapel
> mijn filmpjes met mijn telefoon stralen mijn professionaliteit niet uit

Wat levert zo’n sessie je op?

> goede tekst die jouw toegevoegde waarde laat zien
> professioneel licht, geluid en beeld
> een kant en klaar filmpje dat je zo op Youtube kunt zetten
> en tussendoor ook nog eens heel veel sollicitatietips

Waarom met Nicole en Esther?

Ik ben zelf ook werkloos geweest en heb in die tijd volop gesolliciteerd, maar ik heb ook in mijn HR-tijd talloze sollicitaties ontvangen. Ik weet wat wel en niet werkt, ik weet welke informatie recruiters willen hebben. Daarbij ben ik recht door zee en duidelijk in mijn aanpak.

Esther is een topfotografe (zij heeft ook de foto’s voor mijn website gemaakt). Zij heeft de gave om je op je gemak te stellen waardoor je op haar beeld echt naar voren komt zoals je bent.

Jouw investering

Jouw investering bedraagt € 397,00 incl. btw.

Wil jij ook een videosollicitatie?

Geven jouw zelfgemaakte filmpjes geen goed beeld van jouw professionaliteit? Ben jij klaar om die stap te nemen om jezelf op beeld te (laten) zetten? Neem dan contact op om een videosollicitatiesessie in te plannen.

 

 

Gratis ebook

schrijf je nu in en ontvang
gratis het e-book en
mijn Tips en Trucs
 Ik hou zelf ook niet van spam
en ben dus zuinig op jouw gegevens.