Share on Pinterest
Share with your friends


Submit

vip-dag-1Wil jij nu echt werk maken van je sollicitaties? Overal op Internet zie je tips voor je cv, maar wat werkt nu echt? En LinkedIn, is dat wel wat voor jou? En dat netwerken dan? Of toch Facebook? Kortom, zie jij door de bomen het bos niet meer?

Schrijf je dan nu in voor deze VIP-dag

Deze VIP-dag draait helemaal om jou. We beginnen om 10.00 uur, genieten tussendoor van een heerlijke lunch en gaan dan weer door tot 16.00 uur. Een hele dag, 1-op-1, werken aan het verbeteren van jouw sollicitatievaardigheden.

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor jou als je op zoek bent naar een (andere) baan en
> baalt van afwijzingen
> ’s nachts wakker ligt van de toekomst
> wél uitgenodigd wilt worden voor gesprekken
> als expert in jouw vakgebied wilt schitteren
> klaar wilt zijn om die droombaan te bemachtigen

Solliciteren is “jezelf verkopen”

Natuurlijk ben je al druk met solliciteren. Je hebt je cv al talloze keren aangepast na alle tips die je hebt gekregen. En dat geldt ook voor je LinkedIn profiel. Maar door alle goedbedoelde tips van anderen raak je af en toe het overzicht een beetje kwijt. Waar moet je beginnen?

Je cv is je verkoopbrochure, je aanbevelingen zijn tevreden mensen die jou al kennen en met je samengewerkt hebben. En je social media profielen zijn je website. Als je het op die manier beschouwt, dan is solliciteren te vergelijken met verkopen. Hoe verkoop jij jezelf, hoe onderscheid jij jezelf nou op de arbeidsmarkt? En hoe val jij op binnen die stapel sollicitanten voor een vacature? Hoe kom je aan tafel bij een werkgever? En hoe zorg je ervoor dat je het niet verpest in het gesprek?

Hoe ziet de VIP-dag “In sneltreinvaart naar je nieuwe baan” er uit?

We vertrekken vanuit jouw sterke punten en gaan stevig aan de slag om jouw sterke punten te laten stralen. We kijken welke banen en werkgevers bij je passen en we gaan natuurlijk aan de slag met die persoonlijke verkoopbrochure: je cv.

Wat levert deze dag jou op?

> een duidelijk beeld van je sterke punten
> je weet welke banen en werkgevers bij jou passen
> jouw cv is er één waarmee je opvalt
> je LinkedIn profiel is up-to-date
> je hebt een goede elevator-pitch
> jouw zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen
> je gaat met vertrouwen een netwerkgesprek of een sollicitatiegesprek aan
> een hele dag mijn exclusieve aandacht (en een heerlijke lunch)
> én: je hebt een actieplan voor de komende periode!

Waarom met Nicole?

vip-dag-2Ik ken jouw gevoel. Ik ben twee keer onvrijwillig vertrokken bij een werkgever, ben na het laatste vertrek een tijd werkloos geweest en weet hoe lastig het is om enthousiast te blijven en je elke keer weer op te peppen om een originele brief te schrijven. Maar ik weet ook, omdat ik meer dan tien jaar ervaring heb ik P&O en HR en in die tijd ook veel sollicitatiebrieven en cv’s heb gezien en veel gesprekken heb gevoerd, hoe een sollicitatie er uit kan springen. En hoe je een goed gesprek voert, welke vragen een recruiter stelt.

Wil je nu echt In sneltreinvaart naar je nieuwe baan?

Is het nu tijd om  jouw droombaan te vinden, of liever nog: ervoor gevraagd te worden? Wil je met vertrouwen en een goede pitch gaan netwerken? Vul dan je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken en te kijken of deze VIP-dag de beste oplossing is voor jou.

 

 

Gratis ebook

schrijf je nu in en ontvang
gratis het e-book en
mijn Tips en Trucs
 Ik hou zelf ook niet van spam
en ben dus zuinig op jouw gegevens.